Сряда, 24 Септември 2014 14:52
(0 гласа)
В.Кузюткин: „Мисля, че се представихме достойно“
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Ето какво заявиха на официалната пресконференция след двубоя Бразилия- България (3-0) страрши треньорите и капитаните на двата тима:

Владимир Кузюткин, ст.треньор на България: „Отборът на Бразилия показа отлична игра в защита в този мач и се видя, че нивата на двата тима са различни. Не мисля, че можехме да победим, но мисля, че можехме да играем по-добре. Въпреки това, аз съм доволен от представянето на моите момичета и го оценявам като достойно. Да не забравяме, че бразилките са лидер в световния волейбол в последните години.“

Зе Роберто, ст.треньор на Бразилия: „ Много сме щастливи от победата, защото ние много уважаме българския отбор. Мисля, че играхме много добре- сервирахме добре, бяхме отлични в защита. Единственият ни проблем бяха някои грешки в контраатака, а това ще е важно за бъдещето и трябва да работим върху този елемент“.

Страшимира Филипова, капитан на България: „ Това не е начинът, по който искахме да започнем представянето си на Световното първенство, със сигурност. Не рискувахме максимално в мача, а от своя страна бразилките показаха, че не са ни подценили. Не бяхме толкова спокойни, нито успяхме да внесем напрежение в отбора на Зе Роберто. Утрешният мач (бел.авт.двубоят със Сърбия от 21:00ч.днес), става най-важен за нас и ние мислим само за този противник“.

Шейла Кастро: „ Радвам се изключително много, че започнахме това Световно първенство с чиста победа. Имахме малко проблеми във втория гейм, когато играта се движеше точка за точка, затова се радвам, че успяхме да се измъкнем от тази ситуация.“

Прочетена 240 пъти Последно променена в Сряда, 24 Септември 2014 18:56