Вторник, 29 Май 2018 14:10
Националите се прицелиха в нови победи след турнира в Китай

Уморени, но удовлетворени и мотивирани за нови победи във Волейболната лига на нациите. Така изглеждаха "Българските Лъвове", които се прибраха днес след тежко пътуване от китайския град Нинбо. Състезателите водени от селекционера Пламен Константинов стартираха най-комерсиалната надпревара по отличен начин. "Трикольорите" надиграха убедително Китай и Аржентина, а във втория ден отстъпиха в равностойната битка със САЩ.

"Уморени сме, но това няма значение. Важното е, че тръгнахме добре в първия турнир и отбелязахме две победи. Очаквам да продължим така и да покажем страхотна игра на домакинския турнир в София", коментира при завръщането си диагоналът на националите Николай Учиков.

393320180529121832
 
"Смятам, че заслужено победихме Китай и Аржентина. Тези успехи ни дават по-голямо самочувствие за предстоящите двубои срещу класните съперници на домашния турнир в "Арена Армеец", сподели либерото на състава Теодор Салпаров.
 
"Играем мач за мач, целта ни е да бием във всяка една среща. Това ни е програма максимум, а дали ще се осъществи ще видим на турнира в София в петък, събота и неделя", добави селекционерът Пламен Константинов.
 
 
Едно е сигурно – от петък до неделя зрелището в „Арена Армеец“ е гарантирано!
 
„Трикольорите“ ще стартират турнира с двубой срещу Сърбия на 1-и юни. На следващия ден тимът ни излиза срещу Австралия, а в последната си среща ще играе с Русия. Всички мачове на националите са с начален час 20:00.
 

Билети за домакинските мачове на България в Лигата на нациите може да купите на eventim.bg и в партньорската мрежа на компанията в цялата страна.