Вторник, 15 Май 2018 15:47
Мирослав Живков ще помага на Пламен Константинов в щаба на мъжкия национален отбор
Мирослав Живков ще помага на Пламен Константинов в щаба на мъжкия национален отбор

Българският треньор Мирослав Живков се присъедини към щаба на мъжкия национален отбор по волейбол на България. Известният ни специалист, който бе треньор на Добруджа 07 (Добрич), а в последствие замина за Иран ще помага на Пламен Константинов на родна земя. Живков ще води тренировките на волейболистите, които не попадат в състава за турнирите от Волейболната лига на нациите. Във водената от Мирослав Живков група попадат и младите волейболисти от родното първенство, които са повикани за първи път в представителния ни тим. Заниманията ще се водят в столичната зала "Христо Ботев".

Националите ни заминават за Русия на 18 май, като преди първия турнир от Волейболната лига на нациите в Китай (25-27 май) ще имат контроли с Русия. Проверките ще бъдат в Москва на 19 и 20 май.

Припомняме, че България е домакин на два турнира от надпреварата, съответно в София и Варна.Във втората седмица от Лигата, между 1-и и 3-и юни, сблъсъците са в столичната „Арена Армеец“. Там националите ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия.

Билети за двубоите може да намерите в мрежата на Eventim и онлайн тук.

От 15-и до 17-и юни много горещо ще бъде във Варна. В зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта емблематичните фенове в морската ни столица ще могат отново да докажат безрезервната си подкрепа към волейболистите ни в двубоите с олимпийския шампион Бразилия, Франция и Канада.

Пропуски за срещите може да си закупите тук.