Сряда, 25 Април 2018 14:14
(0 гласа)
Асен Методиев: Целта ни е директно класиране на Европейското първенство
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Националният отбор по волейбол за девойки под 19 години, който е воден от Асен Методиев започва от утре, 26 април участие в предварителна група  D от континенталните квалификации за Европейското първенство. Турнирът е  в гръцкия град Волос, като съперници са ни още Гърция, Естония и Швейцария.
 
 
Старши-треньорът Асен Методиев е убеден, че тимът ни има сили да спечели турнира и да се класира за Евроволей 2018 в Албания, ето неговото мнение за официалния сайт на БФВолейбол volleyball.bg.
 
 "Смятам, че тимът ни е готов за предстоящите важни срещи. Нямаме контузии и здравословни проблреми. По време на подготовката изиграхме три контроли с Румъния. В тях започнахме със загуба, но след това записахме две категорични победи над съперника. В първата проверка просто не успяхме да влезем добре в мача. Липсваше ни може би стиковката между отделните състезателки. В следващите два мача обаче всичко си дойде на мястото и спечелихме с категоричен резултат. Смятам, че показахме възможностите си съм доволен. Имаме сили за първото място на турнира в гърция. Класиране на Европейското първенство е основната цел пред тима и се надявам да го постигнем".
 
Прочетена 647 пъти Последно променена в Сряда, 25 Април 2018 14:21