Петък, 22 Декември 2017 13:01
Българската федерация по волейбол стартира кампания, с която да подпомогне и допринесе за най-благородната благотворителна инициатива у нас – „Българската Коледа“, която е под патронажа на Президента на Република България!
Българската федерация по волейбол стартира кампания, с която да подпомогне и допринесе за най-благородната благотворителна инициатива у нас – „Българската Коледа“, която е под патронажа на Президента на Република България!

Българската федерация по волейбол стартира кампания, с която да подпомогне и допринесе за най-благородната благотворителна инициатива у нас – „Българската Коледа“, която е под патронажа на Президента на Република България! Сега всеки дарил сумата от минимум 10 лв. в полза на българските деца в нужда ще може да стане притежател на уникален и създаден специално за случая плакат с Българския национален отбор по волейбол (мъже) или с някой от неговите любимци играещи в отбора.

Избора е измежду 15 различни вида плакати, които всеки може да разгледа на специално създадената за инициативата секция на интернет страницата на БФВ. Селекционерът на тима Пламен Константинов и всички момчета от националния тим с радост и огромен ентусиазъм приеха идеята и предоставиха лицата си за нейното реализиране! Вие, великите български фенове на волейбола винаги сте били седмият играч в отбора и многократно сте били с решаваща роля за нашите победи! За това от наше име и от името на дарителската кампания „Българската Коледа” се обръщаме към вас с призив да ни помогнете да спечелим и този мач! Нека всички ние сега заедно за пореден път демонстрираме огромната обединителна сила на волейбола и на спорта като цяло и подкрепим тази уникална кауза, като станем дарител в полза на нуждаещите се български деца! Нашите деца!

Важно е да знаете! Дарения за кампанията се правят и съответно приемат, единствено и само по официалната сметка на „Българската Коледа“. Нито БФВолейбол, нито което и да е друго физическо или юридическо лице е упълномощено да приема суми във връзка с тази инициатива на Българската федерация по волейбол. Това се прави, защото за нас е от първостепенна важност да сте абсолютно сигурни, че дарените от вас средства отиват директно в полза на българските деца в нужда!

За нас всеки един дарител е уникален и специален! За това и дизайна на плакатите е уникален и специално направен за тази инициатива, а техния брой е ограничен! За това побързайте - станете дарител за „Българската Коледа“ и се превърнете в притежател на частица от историята на Българския волейбол!

За да разгледате плакатите, да се запознаете с всички подробности по тази инициатива на БФВолейбол, както и да научите от къде можете да вземете избрания от вас плакат, моля кликнете  ТУК.

За да направите дарение в полза на благотворителната кампания „Българската Коледа“, моля посетете официалната и страница като кликнете ТУК.