Петък, 10 Ноември 2017 15:24
Вицепрезидентът на БФВолейбол Любо Ганев бе официален гост на церемонията по обявяването на изграждането на новата зала
Вицепрезидентът на БФВолейбол Любо Ганев бе официален гост на церемонията по обявяването на изграждането на новата зала
"Поздравления и адмирации за инвеститорите от Garitage Park, защото аз познавам много строителни фирми, но почти никоя от тях не се наема с някакъв социален проект, като изграждането на спортна зала". Това заяви вицепрезидентът на БФВолейбол Любо Ганев, който бе гост на официалното обявяване на ВК Левски София и техните партньори за плановете за строеж на нова зала. Тя трябва да е готова за две години и ще бъде за 1700 зрители. Спортното съоръжение ще носи името "Левски Арена", като ще отговаря на всички изискванията за големи международни състезания. 
 
"Да имаш нова зала е прекрасно. Но да имш и такъв дом е задължаващо, като сега топката е в ръцете на младите волейболисти. Първата стъпка е от страна на ръководството, а следващите за успехи на свой терен са от тяхна страна", заяви Любо Ганев.
 
23484713 1884023721642312 1263382035 o
 
Eто как ще изглежда бъдещата зала "Левски Арена"
 
"Едно такова съоръжение, което ще отговаря на стандартите на европейската и международната федерации, е много добра новина за столицата. Смятам, че можем да направим в него и мачове, които са и на национално ниво. От май до септември клубовете нямат мачове, така че е въможно да се изиграе мач на някои от националните ни селекции в новата залата, когато тя е готова", допълни вицепрезидентът на БФВ.