Понеделник, 16 Октомври 2017 12:37
(0 гласа)
Пламен Константинов и Локо (Новосибирск) се класираха за финалите за Купата на Русия
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов и воденият от него отбор на Локомотив (Новосибирск) се класираха за финалите на турнира за Купата на Русия. Това стана след като "Железничарите" надиграха Динамо (Ленинградска област) с 3:1 (25:15, 25:18, 21:25, 26:24) във втория полуфинален двубой от група С на надпреварата. 

 

Топреализатор за Локо бе Лукаш Дивиш със 17 точки (1 ас, 2 блокади), а Максим Сапожков заби 12 точки (1 блокада). За Динамо Владимир Хилченко завърши с 9 точки (1 ас, 1 блокада). 

 

15 10 17 lokovolley.com 161

 

Така състезателите на Пламен Константинов влизат във финалната четворка, двубоите от която ще се изиграят през декември в Белгород. Домакин на турнира е Белогорие (Белгород), като, освен Локомотив се класираха още Зенит (Казан) и Зенит (Санкт Петербург). 

 

15 10 17 lokovolley.com 156

 

"Впечатлението ми от мача определено е положително. Всички играчи, които влизаха за смяна, горяха на терена. След първия гейм, който спечелихме, беше ясно, че влизаме във финалната четворка, но аз съм доволен, че задържахме темпото до края на мача, и не се отказахме. Мисля, че феновете харесаха играта на младите играчи, които за първи път се състезават на такова ниво. Щастлив съм, че постигнахме победата в четвъртия гейм със състава, който беше на терена. Като цяло, слагам положителна оценка на отбора за полуфиналната надпревара на Купата. Без грешки, разбира се, не може. Ще ги коригираме в движение." , коментира след успеха Пламен Константинов.  

Прочетена 617 пъти Последно променена в Понеделник, 16 Октомври 2017 13:13