Петък, 21 Юли 2017 10:46
(0 гласа)
Националките под 20 години срещу Бразилия във втората четворка на Мондиала
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Националният отбор по волейбол на България ще играе срещу Бразилия в следващия си мач от Световното първенство за девойки под 20 години, което се провежда в Мексико.

 Това стана ясно след края на втората фаза на шампионата, в която българските момичета завършиха на трето място в група F - след 1 победа и 2 загуби.  Така те ще продължат битката за разпределение на местата от пето до осмо в крайното класиране.

54447

Следващият им съперник е завършилият на четвърто място в група Е, а именно тимът на Бразилия, който не спечели нито един мач в компанията на Русия, Турция и Полша.

 Двубоят България - Бразилия е на 22 юли, от 23:00 ч б.в. При нов успех, българските момичета ще играят за петото място, а при загуба - за седмото. В другия полуфинал в тази част на схемата ще се срещнат Полша и САЩ, съответно трети от група Е и четвърти от група F.

 Ясни са и отборите, които ще спорят във финалната четворка на Мондиала. В единия полуфинал ще спорят Китай и Турция (първи от група Е и втори от група F), а в другия - Русия и Япония.

Прочетена 709 пъти