Петък, 13 Юни 2014 13:02
НА ВНИМАНИЕТО НА МЕДИИТЕ!!!

Уважаеми колеги, на 17.06 (вторник) в Кемпински Хотел Зографски в София в 12:30 ч. ще се проведе пресконференция относно предстоящото  Европейско първенство по волейбол през  2015 г., което ще се състои в България и Италия. В нея ще участват Александър Боричич  - вицепрезидент на Европейската конфедерация по волейбол и председател на Координационния  комитент за Евроволей 1015 към CEV, инж. Данчо Лазаров президент БФВ, Карло Магри президент на Италианската федерация по волейбол, Иван Тодоров вицепрезидент на БФВ. Станислав Николов изпълнителен директор  БФВ, Стефат Августинов организационен и маркетингов директор на местния организационен комитет - България и Либенцио Конти организационен и маркетингов директор на местния организационен комитет - Италия .

Пресконференцията ще отрази първата сбирка на коордитационния комитет, която ще се състои по-рано през деня.

Поради факта, че по същото време в Кемпински Хотел Зографски се провежда мероприятие на НАТО, молим в рамките на деня или най-късно до края на утрешния ден - 14.06, да бъдат предоставени имената на по един журналист и един оператор/фотограф, които ще присъстват. Поради мерките за сигурност след този срок няма да имаме възможност да дадем пропуск на други журналисти, които не са заявени в списъка.

Моля изпращайте имената на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.