Петък, 02 Декември 2016 09:53
"Локомотив" (Червен бряг) стана първенец при момчетата в регион Хемус
"Локомотив" (Червен бряг) стана първенец при момчетата в регион Хемус

Днес, 2 декември (петък) стартира мъжката надпревара в уникалния проект на БФВолейбол за развитие на подрастващите – Скаут лигата на България. Десетки момчета, родени 2003/2004 година ще усетят магията на единствената по рода си в Европа надпреварата, а няколко зали в цялата страната ще се огласят от емоциите на младите състезатели.

В 14:30 ч ще бъде даден старт на състезанията едновременно за всички региони, като 30 отбора момчета и шест отбора момичета се впускат в надпреварата. При момчетата турнирите ще се проведат в столичната зала „Христо Ботев“ – регион Витоша, зала „Септември“ в Разлог – регион Струма, зала „Арпезос“ в Кърджали – регион Странджа, спортен комплекс „Аквалайф“ в Кранево – регион Добруджа, зала „Смолян“ в Смолян, регион Тракия. Последният турнир за момичета, родени 2004/2005 година от регион Хемус ще се проведе в зала „Фестивална“ във Видин.

Припомняме, че поради разместване на програмата един от турнирите за момчета в регион Хемус вече се изигра, като се проведе в Луковит. След оспорвана борба, първенец стана тимът на „Локомотив“ (Червен бряг), следван от „Монтана“ и „Тетевен волей“.

Всичко за първия турнир при момчетата в Луковит можете да прочетете тук.