Четвъртък, 25 Август 2016 18:27
(0 гласа)
Младите ни волейболистки пристигнаха в Словакия
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Националният отбор по волейбол на България за девойки под 19 години пристигна в словашкия град Нитра, където в събота, 27 август стартират мачовете от група 1 на Европейското първенство за девойки под 19 години. Младите ни волейболистки са в една предварителна група с домакините от Словакия, Франция, Турция, Хърватия и Белгия. В първия си мач националките ни стартират срещу Франция, а двубоят е на 27 август от 21:00 ч българско време.

Момичетата на селекционера Димо Тонев отпътуваха за Словакия рано тази сутрин с полет през Виена. В австрийската столица ги очакваше автобус, който организаторите бяха пратили. След още два часа път българската група пристигна по обяд в Нитра, като бе настанена в хотел с интересното име „Агроинститут“.

В днешния ден домакините не предвиждат тренировка в официалната зала на Евроволей. Така треньорът Димо Тонев реши да направи раздвижваща тренировка навън. Заниманието е стречинг и разходка в намиращия се наблизо парк. Едва утре вечерта нашите ще имат възможността да тренират в залата, където ще се играят мачовете си.

Прочетена 296 пъти Последно променена в Четвъртък, 25 Август 2016 22:04