Четвъртък, 30 Юни 2016 16:14
(0 гласа)
Велизар Чернокожев (в средата) заедно с капитана на Естония Керт Тообал и този на Македония Никола Гьоргиев.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Велизар Чернокожев (в средата) заедно с капитана на Естония Керт Тообал и този на Македония Никола Гьоргиев.

Капитанът на мъжкия национален отбор, който участва в Европейската лига Велизар Чернокожев заяви на пресконференцията преди финалите в зала „Конгресна“, че тимът е млад, но жаден да разкрие потенциала си!

Водените от Мирослав Живков волейболисти играят срещу Естония в 1/2-финалите на турнира. Двубоят е в петък от 18:00 часа.

„Нашият отбор е млад, но жаден за победи и жаден да покаже добри игри. Ние ще се хвърлим на макс и ще покажем най-доброто, което можем. За нас важно е да победим“, бяха първите думи на 21-годишния диагонал. В груповата фаза на турнира „лъвовете“ записаха 4 победи и 2 загуби. Единственият тим, който надигра „трикольорите“ бе Македония. Югозападните ни съседи също се класираха за финалната четворка, а на 1/2-финал ще играят срещу Австрия. Двубоят е в петък от 15:00 ч.  

„Срещу Естония не е важно да играем красив волейбол. Не е важно индивидуално кой колко точки ще направи. Важното за нас е единствено и само победата. Нищо друго не ни интересува. Това дали ще е красив този мач, за мен няма абсолютно никакво значение. Единствено и само мислим за победата и затова как да стигнем до първото място“, добави Чернокожев и призова всички, които искат да подкрепят националите да заповядат в Двореца на културата и спорта.

Билети за финалите от Европейската лига можете да закупите от мрежата на ticketportal и на място от касите във Варна. 

 

 

Прочетена 294 пъти Последно променена в Четвъртък, 30 Юни 2016 16:29