Сряда, 30 Април 2014 17:03
Примамливи парични награди за участниците от турнира по плажен волейбол в Плевен

6000лв. е наградният фонд от турнира от Националната верига по плажен волейбол, който ще се проведе в гр.Плевен. Парите ще бъдат разпределени между местата от 1-во до 8-мо, както за мъже, така и за жени.

Наградата за първото място е 1000лв. при мъжете и при жените, което означава, че двойките –победители, съответно при мъжете и при жените, ще си осигурят по 500лв. всяка една.

От организаторите предлагат на състезателите в турнира и хотел за настаняване, като става въпрос „Туристически дом”. Цената е от 20лв.на човек, плюс включена закуска.

Припомняме, че град Плевен за първи път ще бъде домакин на турнир от Националната верига по плажен волейбол. Състезанието ще се проведе в периода 16-17 май, като участие ще вземат плажни двойки от мъжко и женско направление. Техническата конференция за турнира ще се състои на 15-ти май 2014г. от 20:00ч. в конферентната зала на хотел „Туристически дом”.

Следващият град, в който продължават турнирите по плажен волейбол, е Казанлък. „Градът на розите” също дебютира като домакин на турнир от Националната верига по плажен волейбол.