Сряда, 10 Юни 2015 11:31
(0 гласа)
Светослав Гоцев (в средата) се надява да се възстанови възможно най-бързо от получената контузия в глезена.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Светослав Гоцев (в средата) се надява да се възстанови възможно най-бързо от получената контузия в глезена. Автор на снимката: Бончук Андонов

„Настроението в тима е абсолютно положително. Всички в отбора са много мотивирани и отиваме с приповдигнато настроение. Отиваме да играем и покажем хубав волейбол“, заяви непосредствено преди заминаването за Европейските игри в Баку, пред сайта на БФВолейбол volleyball.bg, централният блокировач на националният отбор Светослав Гоцев. Състезателят получи травма в предпоследната контрола на представителния ни тим срещу Алжир в края на миналата седмица. Направените прегледи след това показаха, че Гоцев е изкълчил левия си глезен, което го поставя под въпрос за първия мач на „лъвовете“ от Група Б на турнира срещу Белгия. Двубоят е на 14 юни от 12:30 ч.б.в.

„Медицинският щаб на тима прави всичко възможно, ако не за първия мач, то да съм готов за втората среща от групата срещу Италия. Възстановяването върви по план. Контузията не е толкова сериозна, но не е и травма, която трябва да се подценява“, заяви Гоцев.

Сблъсъкът ни срещу Италия е на 16 юни от 18:00 ч. б.в. Програмата за всички срещи на „трикольорите“ от първата фаза можеш да видиш тук.

„Времето за подготовка никога не е достатъчно, но колкото толкова. Другите отбори също са имали по-малък период, в който да се подготвят за турнира, така че няма причина да се отчайваме или да правим драми за малкото време, което имахме“, продължи националът.

„Определено успяхме да се сработим с по-младите момчета в отбора. Наблюдавах ги в последно време, че влизат в добър игрови ритъм. Почват да набират все повече самочувствие и мисля, че нещата ще се получат“, завърши Светослав Гоцев. 

 

Прочетена 295 пъти Последно променена в Сряда, 10 Юни 2015 11:53