Неделя, 29 Март 2015 23:08
(0 гласа)
Отзивите след България - Холандия 2:3
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Националният ни отбор записа втора загуба на европейското първенство за девойки, след като отстъпи пред състава на Холандия с 2:3 гейма (23:25, 25:21, 27:25, 18:25, 12:15) в един мач с доста обрати.

„Днес показахме, че сме се събудили след вчерашната загуба. Играхме брилянтно на моменти, особено в началото на 4-ия гейм. Имахме предимство в тайбрека , но не успяхме да го задържим и да вземем победата. Гордея се с играчите ми“, заяви след мача селекционерът на България Радослав Бакърджиев.

„Много е трудно да се говори след такава драматична загуба. Борихме се до края и имахме своите шансове, но за съжаление не успяхме да ги реализираме“, сподели капитанът на нашия тим Йоанна Атанасова.

„Много съм щастлива от резултата и победата. Хубаво е, че успяхме да се върнем в мача, след като изоставахме в четвъртия гейм и тайбрека. Гордея се с моите момичета, защото бе много труден двубой“, коментира старши-треньорът на Холандия Саскиа ван Хинтум.

„Вярвахме в себе си през целия мач. Знаехме, че можем да спечелим. Играхме много добре в 4-ия гейм и в тайбрека, а България имаше предимство в резултата до самия край, но успяхме да обърнем развоя на срещата и да се поздравим с упеха“, каза капитанът на „лалетата“ Шарлот Хар.

Прочетена 302 пъти Последно променена в Неделя, 29 Март 2015 23:36