Петък, 14 Март 2014 12:29
Започва финалният турнир за Купа България "Бачково" - изворна вода

Днес са дългоочакваните полуфинални срещи в турнира за Купа България „Бачково” – изворна вода. В София един срещу друг ще се изправят отборите на „Марек Юнион-Ивкони” - „Добруджа 07” от 15:00 часа и „Монтана Волей” – Левски Боол от 17:30 часа.

„Марек Юнион-Ивкони” ще защитават титлата си от миналата година, а след година прекъсване „Монтана Волей” отново е на полуфинал. Отборът на Левски също се завръща сред четирите най-добри на турнира след едногодишно отсъствие. „Добруджа 07” за първи път стига до тази фаза на турнира.

Наградният фонд за полуфиналистите, осигурен от генералния спонсор „Бачково” – изворна вода, чието име носи турнира, е 30 000 лв. Всички фенове на волейбола ще имат възможността да гледат срещите по БНТ 2 и БНТ Свят. Онези, които изберат да наблюдават мачовете на живо в зала „Хросто Ботев”, ще имат възможността да спечелят и много награди.

Всеки от отборите има за какво да се бори и ще даде всичко от себе си, за да вдигне Купата. Тимовете ще предложат на публиката интересни срещи и добър волейбол.