Четвъртък, 13 Март 2014 14:20
Фен на волейбола ще почива на круизен кораб

Куп награди са осигурени за феновете на волейбола, които ще гледат на живо финалите на Купа на България „Бачково“ – изворна вода. Турнирът е в петък и събота в столичната зала „Христо Ботев“, а организаторите са подготвили много изненади за зрителите.

Голямата награда е екскурзия в чужбина, осигурена от „Булстрад Виена Иншурънс Груп”. Щастливецът ще прекара няколко дни на круизен кораб по маршрут Пирея – Миконос – Кушадасъ – Патмос – Ираклион – Санторини – Пирея. Пакетът включва настаняване в апартамент и ползването на всички забавления от програмата на луксозния плавателен съд.korab

Не по-малко атрактивен е виненият уикенд за двама в бутиков хотел „Soli invicto” на винарска къща Edoardo Miroglio, който ще бъде подарен от TBI Bank.

От търговска верига „Зора“ предоставят 42-инчов телевизор, а SV – RSA ще зарадва един от зрителите с аудио уредба. Спонсорите на турнира и Националната волейболна лига са осигурили още доста по-малки награди.

Феновете няма да разчитат само на късмета си, а ще се състезават в различни забавни игри.

Билетите са на цена 4 лева, като в петък срещу тази сума могат да се гледат и двата полуфинала. От 15:00 часа е мачът между „Марек Юнион Ивкони“ и „Добруджа 07“, а „Левски Боол“ и „Монтана“ играят от 17:30 ч. Големият финал е в събота от 17:30 ч.